Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκαταστάθηκε, πλέον, η κυκλοφορία στον άξονα Αθήνα Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς το σιδηροδρομικό κλειδί που παρουσίασε βλάβη στον κόμβο ΤΧ1 κοντά στην Σίνδο, και είχε αποτέλεσμα την ακινητοποίηση αμαξοστοιχιών, επιδιορθώνεται από συνεργεία του ΟΣΕ.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες από τον ΟΣΕ, το μοτέρ που έδινε εντολή στο κλειδί για να αλλάξει χάλασε νωρίτερα το μεσημέρι, γεγονός που οδήγησε στην ακινητοποίηση αμαξοστοιχιών στον άξονα.

Ειδικότερα, όπως μαρτυρούν επιβάτες στην «Κ», η αμαξοστοιχία ΙC 55 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα), με ώρα αναχώρησης 15:15, ακινητοποιήθηκε για τουλάχιστον 55 λεπτά πλησίον του σταθμού της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά μετά την αναχώρησή του.

Λόγω της βλάβης, η αμαξοστοιχία αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τις 16:30. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν, οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σταθμό της Θεσσαλονίκης επιβιβάστηκαν εκ νέου στην αμαξοστοιχία ώστε να διεξαχθεί το δρομολόγιο.

Εξαιτίας της ίδια βλάβης, ακινητοποιημένη παρέμεινε νωρίτερα και η αμαξοστοιχία IC 52 με αφετηρία την Αθήνα και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες από τον ΟΣΕ αναφέρουν πως μόλις το IC 55 φτάσει στη Σίνδο, το IC 52 θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή