Μύκονος: Ο ιδιοκτήτης της βίλας ήθελε να διοργανώνει πάρτι με άδεια του ΕΟΤ

Μύκονος: Ο ιδιοκτήτης της βίλας ήθελε να διοργανώνει πάρτι με άδεια του ΕΟΤ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιδιοκτήτης της βίλας όπου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και κατά το παρελθόν.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του πάρτι με τις ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο φέρνει στο φως η «Κ».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιδιοκτήτης της βίλας είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και κατά το παρελθόν για τον ίδιο λόγο, δηλαδή για διοργάνωση πάρτι στη συγκεκριμένη βίλα στον «Κούνουπα». Προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19. 

Οπως προκύπτει, το εν λόγω άτομο είχε καταθέσει αίτημα στον ΕΟΤ προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιεί τη βίλα ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, επέδειξε στους αστυνομικούς και στον εισαγγελέα το σχετικό έγγραφο. Ακολούθησε επικοινωνία της ΕΛ.ΑΣ. με τον ΕΟΤ, με τα στελέχη του Οργανισμού να απαντούν πως το σχετικό αίτημα παρέμενε σε εκκρεμότητα και ότι επρόκειτο να απορριφθεί. 

Για να μπορέσουν να μπουν στο πάρτι, στελέχη των Αρχών προσποιήθηκαν τους πελάτες πληρώνοντας 50 ευρώ εισιτήριο και φορώντας στον καρπό τους βραχιολάκι «πάσο».

Στη βίλα βρίσκονταν περίπου 200 άτομα και οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαΐνη, χασίς και ecstasy. Επίσης, η μουσική στο πάρτι έπαιζε σε πολύ υψηλή ένταση. 

Οι αξιωματικοί προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις. 

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του ιδιοκτήτη είχε υπηρετήσει κατά το παρελθόν στην ΕΛ.ΑΣ. και στο Α.Τ Μυκόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή