Σαντορίνη: Θανάσιμη πτώση σε ξενοδοχείο μετά από καυγά υπαλλήλων

Σαντορίνη: Θανάσιμη πτώση σε ξενοδοχείο μετά από καυγά υπαλλήλων

Συνελήφθη 25χρονος και κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην Οία της Σαντορίνης έχασε τη ζωή του την Τρίτη, όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια καυγά με συνάδελφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9.30 το πρωί όταν ένας 51χρονος Ουκρανός, ο οποίος εργαζόταν ως συντηρητής, διαπληκτίστηκε με 25χρονο Ελληνα μάγειρα, της ίδιας επιχείρησης, για θέμα σχετικό με την εργασία τους.

Ο 25χρονος του ζήτησε το λόγο και τότε ο 51χρονος του έβαλε τις φωνές, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια.

Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν από σκάλα, από ύψος 2,5 μέτρων, με αποτέλεσμα ο 51χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και ο μάγειρας να υποστεί επιφανειακά τραύματα.

Κατά τη διακομιδή του Γενικό Νοσοκομείο Θήρας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι αστυνομικές αρχές αφού έλαβαν καταθέσεις από εργαζόμενους, συνέλαβαν τον 25χρονο μάγειρα, ο οποίος πλέον κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικός τρίφτης κάνναβης με εμφανή υπολείμματα, ζυγαριά ακριβείας, επίσης με υπολείμματα κάνναβης και μία γυάλινη συσκευή καπνίσματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή