Μιχάλης Κατσουρής: Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ – Εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση

Μιχάλης Κατσουρής: Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ – Εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση

Σε βάρος του εκκρεμούσε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στον Βόλο

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός άνδρα, φιλάθλου της ΑΕΚ προχώρησε η αστυνομία, και αναμένεται να εξετάσει την πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσουρή

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή και να συγκρούεται μαζί του, ενώ καταδιώκονται από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του ΠΑΟ.

Τότε είχε τραυματιστεί και είχε νοσηλευτεί με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια και μάλιστα είχε εξεταστεί ως μάρτυρας.

Εκτοτε αναζητείτο προκειμένου να δώσει δείγμα DNA.

Αναμένεται να γίνει αντιπαραβολή του με ορφανό DNA που έχει βρεθεί πάνω σε μαχαίρι από το σημείο της συμπλοκής στο οποίο υπάρχει και αίμα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή.

Τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος.

«Η σύλληψη αφορά άλλη υπόθεση»

Σε ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι του συλληφθέντος, Φίλιππος και Χριστόδουλος Φίλιας, σημειώνουν ότι η σύλληψη του εντολέα του δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Εκκρεμούσε εις βάρος του μία απόφαση ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017», τονίζουν και προσθέτουν ότι «ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους». 

Για την περίπτωση της ανθρωποκτονίας Κατσούρη, ο εντολέας τους -υπογραμμίζουν- έχει «ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων την κατηγορία». 

Η ανακοίνωση προσθέτει ότι «προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της. Λόγω όμως της αποχής των δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή