Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2018

Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2018

Η Φρειδερίκη Καρζή εκτελέστηκε με δυο πυροβολισμούς εξ επαφής πριν από πέντε χρόνια

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα Αττικής βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο επιχειρηματίας, Χρήστος Γιαλιάς ενώ νωρίτερα στο σημείο είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί. Εξω από το όχημα βρέθηκαν κάλυκες και εντός του ένα καλάσνικοφ.

Στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε ακόμα ένα καμένο όχημα, το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στους δράστες. 

Στο μεταξύ, το 2018, θύμα δολοφονίας είχε πέσει και η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά, Φρειδερίκη Καρζή. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η ληστεία και συγκεκριμένα τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια. 

Από τις έρευνες της αστυνομίας το βράδυ της δολοφονίας, διαπιστώθηκε ότι έλειπε η τσάντα της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς εξ επαφής. Σε έρευνα στο αυτοκίνητο της, διαπιστώθηκε πως οι δράστες το είχαν παγιδεύσει με GPS προκειμένου να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις της και κυρίως το πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της. Ο δολοφόνος την πυροβόλησε δίπλα ακριβώς στην πόρτα του σπιτιού της.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της άτυχης γυναίκας, πιστεύοντας πως είχε μεγάλο χρηματικό ποσό, από κέρδη στο καζίνο. Τελικά, αποδείχθηκε πως η τσάντα της γυναίκας περιείχε μόνο ένα ρολόι. 

Για τη δολοφονία της κατηγορήθηκε 43χρονος άνδρας, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2018 συνελήφθη στα Βριλήσσια για ληστεία σε σούπερ μάρκετ.

 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή