Δέσμευση δήμου για συνεργασία με την Εκκλησία

Δέσμευση δήμου για συνεργασία με την Εκκλησία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για συνέχιση του κοινωνικού έργου του δήμου με μεγαλύτερη ένταση και συνεργασία με την Εκκλησία δεσμεύθηκε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Γεώργιος Καμίνης, που συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο. «Τόσο η Εκκλησία όσο και ο δήμος έχουν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων» επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, μετά τη συνάντηση. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε διαφορές με τον κ. δήμαρχο, αλλά έχουμε και πολλά σημεία στα οποία συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε γιατί αποβλέπουμε και οι δύο στο πώς θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον άνθρωπο» πρόσθεσε. Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για το κοινωνικό έργο του δήμου, και κυρίως για το πρόγραμμα «Κοινωνική Κατοικία», που εγκαινιάσθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα εγκατασταθούν σε «κοινωνική» πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας 17 άπορες οικογένειες με 52 μέλη, μερικές εκ των οποίων κινδύνευαν να μείνουν άστεγες.

Ευρύτερα, ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε απ’ όλους τους υποψηφίους να φροντίσουν να διεξαχθεί μία χωρίς ακρότητες προεκλογική περίοδος προς όφελος των πολιτών και της δημοκρατίας. «Εύχομαι και στον κ. δήμαρχο και σε όσους ποθούν να πάει αυτός ο τόπος μπροστά, οι αγώνες να είναι τίμιοι, ειλικρινείς, αντικειμενικοί, ώστε κι ο λαός μας να δει το καλύτερο αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά προς τον κ. Καμίνη.

Χθες, επίσης, ο κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Κουμουτσάκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή