ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραζιλιάνος μετέφερε υγρή κοκαΐνη συσκευασμένη σε προφυλακτικά

vrazilianos-metefere-ygri-koka-ni-syskeyasmeni-se-profylaktika-2092703

Υγρή κοκαΐνη συσκευασμένη μέσα σε προφυλακτικά μετέφερε στις αποσκευές του υπήκοος Βραζιλίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Ο 64χρονος είναι κάτοικος Σάο Πάολο και έφτασε χθες αεροπορικώς στην Αθήνα  μέσω της Ντόχα του Κατάρ. Υπεβλήθη σε έλεγχο και στις αποσκευές του βρέθηκε κοκαΐνη συνολικού βάρους 3.4 κιλών.

Η μισή ποσότητα ήταν σε υγρή μορφή συσκευασμένη μέσα σε προφυλακτικά και η υπόλοιπη σε στέρεα μορφή κρυμμένη στα τοιχώματα της αποσκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς της Δίωξης προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι παραλήπτες των ναρκωτικών. Αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι αποδέκτες της κοκαΐνης ήταν τουλάχιστον δύο.

Εκτός των ναρκωτικών, στην κατοχή του 64χρονου βρέθηκαν 1.000 δολάρια , 124 ρεάλ Βραζιλίας και δύο κινητά τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 3 εβδομάδες είχε συλληφθεί 38χρονη τυφλή από την Κένυα η οποία μετέφερε στις αποσκευές της 1.7 κιλά ηρωίνης. Είχε ξεκινήσει το ταξίδι της από το Ναϊρόμπι και είχε έρθει στην Ελλάδα μέσω του Άμστερνταμ της Ολλανδίας.