Εντοπίστηκε ο δράστης της ανθρωποκτονίας στη Χαλκιδική – καλά στην υγεία του ο 4χρονος

Εντοπίστηκε ο δράστης της ανθρωποκτονίας στη Χαλκιδική – καλά στην υγεία του ο 4χρονος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντοπίστηκε γύρω στις 11:30 π.μ. σε αποθήκη στην αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας που αναζητούνταν ως δράστης της ανθρωποκτονίας της συζύγου του, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 6 Ιανουαρίου.

Μαζί του ήταν και το ανήλικο παιδί του, ηλικίας 4 ετών, το οποίο βρίσκεται με συγγενείς και είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότεροι από 50 αστυνομικοί στον νομό Χαλκιδικής και με τη συνδρομή συναδέλφων τους από όμορους νομούς, είχαν κινητοποιηθεί με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου.

Μάλιστα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής και προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες με τη συνδρομή των πολιτών, είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου.

Οι ελληνικές αρχές βρίσκονταν σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αλβανικές για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να είχε διαφύγει ή να είχε προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή