Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της ληστείας στον «Υφαντή»

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της ληστείας στον «Υφαντή»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοπλη ληστεία με δύο τραυματίες σημειώθηκε στις 15:00 της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της γνωστής βιομηχανίας αλλαντικών «Υφαντής», στην οδό Σενέκα στην Κηφισιά.

Δύο στελέχη της εταιρίας και μέλη της οικογένειας Υφαντή τραυματίστηκαν στα πόδια από πυρά των τεσσάρων δραστών.

Οι ένοπλοι, που άρπαξαν 50.000 ευρώ, αρχικά διέφυγαν με μια BMW, η οποία βρέθηκε καμένη σε παράδρομο της Εθνικής Οδού. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξαν όχημα και επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί Audi, ενώ κατά την καταδίωξή τους από την αστυνομία, άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Και το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά στην Αττική Οδό.

Οπως επιβεβαίωσε ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας, κ. Αλέξης Κούγιας, οι δράστες πυροβόλησαν κατά του προέδρου και ιδρυτή της εταιρίας, Αλεξίου Υφαντή, καθώς και κατά του αντιπροέδρου και αδερφού του, Χαράλαμπου, και του Διευθύνοντος Συμβούλου και γιου του, Κωνσταντίνου.

Οι δύο τελευταίοι τραυματίστηκαν στα πόδια και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ, όπως τονίζεται και σε σχετικό ανακονωθέν του νοσοκομείου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή