Στο πειθαρχικό της Βουλής ο Χρυσαυγίτης μετακλητός που προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Στο πειθαρχικό της Βουλής ο Χρυσαυγίτης μετακλητός που προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Υπαλλήλων της Βουλής, με το ερώτημα της «οριστικής παύσης» (δηλαδή απόλυσης) παρέπεμψε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης την περίπτωση του μετακλητού υπαλλήλου Χρ. Ζέρβα που προσελήφθη στο γραφείο του αρχηγού της της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου.

Ο κ. Βούτσης στο παραπεμπτικό σημείωμα επικαλείται όχι μόνο τα δημοσιεύματα που φέρουν τον εν λόγω μετακλητό να έχει τελέσει «ποινικώς κολάσιμες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος» – πρόκειται για την εμπλοκή του στο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού φοιτητή κοντά στην περιοχή των γραφείων της ΧΑ, αλλά και έγγραφο του Τμήματος Δίωξης Αυτόφορων Εγκλημάτων που στάλθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος στο γραφείο του. Πρόκειται για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Χρ.Ζέρβα.

«Επειδή κρίνω ότι το πειθαρχικό παράπτωμα που αποδίδεται στον προαναφερόμενο υπάλληλο δύναται να επισύρει την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης, ποινή ανώτερη της αρμοδιότητας του Προέδρου της Βουλής, παραπέμπω ενώπιον σας την υπόθεση για την άσκηση της προσήκουσας πειθαρχικής διαδικασίας», υπογραμμίζει ο κ. Βούτσης.

Στο πειθαρχικό της Βουλής ο Χρυσαυγίτης μετακλητός που προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή-1
Στο πειθαρχικό της Βουλής ο Χρυσαυγίτης μετακλητός που προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή