Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ελεύθεροι οι προσαχθέντες

Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ελεύθεροι οι προσαχθέντες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 28 προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα και συλλογικοτήτων της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η αστυνομία.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καφέ «Mikel» που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα.

Και οι 28 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες είχε ενδείξεις πως η συγκεκριμένη ομάδα προετοίμαζε κάποια δράση, και έτσι είχε καταγράψει ήδη κάποιες κινήσεις των μελών της, με αποτέλεσμα όταν εκείνοι έφτασαν μπροστά στο κατάστημα, η αστυνομία να βρίσκεται ήδη σε κοντινή απόσταση.

Σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται ότι η κίνηση έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 22χρονου διανομέα προϊόντων εστίασης.

Υπενθυμίζεται πως στις 16 Μαρτίου μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια του 22χρονου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή