Oι ληστές των χρηματοκιβωτίων «χτύπησαν» εργοστάσιο καλλυντικών

Oι ληστές των χρηματοκιβωτίων «χτύπησαν» εργοστάσιο καλλυντικών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χτύπησαν» ξανά οι ληστές των χρηματοκιβωτίων, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο της «APIVITA».

Στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 5 άγνωστοι εισέβαλαν στο εργοστάσιο της εταιρείας «APIVITA», εντός του βιομηχανικού πάρκου Μαρκόπουλου.

Οι άγνωστοι έδεσαν τον φύλακα και μπήκαν στο εργοστάσιο. Ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν το περιεχόμενό του. Στη συνέχεια, πήγαν στο γραφείο του διευθυντή όπου εντόπισαν δεύτερο χρηματοκιβώτιο, το οποίο αφαίρεσαν και πήραν μαζί τους.

Οι ληστές διέφυγαν χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του φύλακα, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο στην οδό Σκοπευτηρίου, σε κοντινή απόσταση από το εργοστάσιο, και με ένα δεύτερο αμάξι το οποίο βρέθηκε στο Μενίδι, στην οδό Κλειούς, και στο εσωτερικό του βρέθηκε το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο. Σημειώνεται πως για το δεύτερο αυτό όχημα είχε δηλωθεί κλοπή.

Η συμμορία, η οποία έχει πλέον στο ενεργητικό της πάνω από 20 περιστατικά ληστειών και κλοπών χρηματοκιβωτίων, χτύπησε σήμερα για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, μετά τη χθεσινή επίθεσή τους στο εργοστάσιο της φαρμακοβιομηχανίας «ΦΑΜΑΡ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή