ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόδραση Αλβανών κακοποιών από το Α.Τ. Αργυρούπολης

apodrasiiii
apodrasi2312

Απόδραση τριών Αλβανών που είχαν συλληφθεί στις 13 Ιουνίου για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αλλοδαποί στις 6:30 το πρωί της Τρίτης έκοψαν με μεταλλικό νήμα το κάγκελο της τουαλέτας και πήδηξαν στο κενό από ύψους περίπου 10 μέτρων.

apodrasi-alvanon-kakopoion-apo-to-a-t-argyroypolis0

Κατά πληροφορίες, αρχικά έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν, ωστόσο πήδηξαν τους φράκτες του κτιρίου και κατόρθωσαν να διαφύγουν.

apodrasi-alvanon-kakopoion-apo-to-a-t-argyroypolis2
 Οι τρεις Αλβανοί κρατούμενοι κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο με τη βοήθεια των υδρορροών 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άτομα με μεγάλη ευχέρεια τόσο στην αναρρίχηση, όσο και στην καταρρίχηση.

Οι δραπέτες είχαν συλληφθεί πριν από έξι ημέρες, ως μέλη σπείρας η οποία φέρεται να ευθύνεται για πάνω από 70 περιπτώσεις διαρρήξεων στην Αττική, με συνολική λεία άνω των 400.000 ευρώ.

apodrasi-alvanon-kakopoion-apo-to-a-t-argyroypolis4

Σημειώνεται ότι μιλώντας στην «Κ», ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή, το σωματείο είχε επισημάνει την ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζει το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ είχε καταγγείλει και αποδυνάμωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής».

apodrasi-alvanon-kakopoion-apo-to-a-t-argyroypolis6