Χορτοφάγοι

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κουστούμια δεινοσαύρων διαμαρτυρήθηκαν τα μέλη της Peta στο Λονδίνο για την συνεχόμενη κατανάλωση κρέατος, αβγών και γάλατος, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί πρωτόγονη διατροφική συνήθεια. Σκοπός της οργάνωσης είναι έστω για τον Ιανουάριο να καταφέρουν οι άνθρωποι να στραφούν στην χορτοφαγική διατροφή, όχι μόνο για τον περιορισμό της σφαγής των ζώων αλλά και την μείωση των εκπομπών του θερμοκηπίου αλλά και την βελτίωση της ατομικής υγείας. AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Χορτοφάγοι-1

Friends of Big Bear Valley via AP

Διάδοχοι

Οχι ένα, αλλά δύο αβγά γέννησε η Jackie το τελευταίο μάλιστα μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εν μέσω χιονοθύελλας. Ολα αυτά έγιναν γνωστά εξαιτίας του συλλόγου Friends of Big Bear Valley στην Καλιφόρνια που τοποθέτησαν μια κάμερα που μεταδίδει ζωντανά εικόνα στην φωλιά του λευκοκέφαλου θαλασσαετού. Σύμφωνα με τον σύλλογο, ο σύντροφος της Jackie, ο Shadow, μοιράζεται εξίσου με την καλή του την φροντίδα για να κρατηθούν τα αβγά ζεστά.

Χορτοφάγοι-2

AP Photo/Dmitri Lovetsky

Θεοφάνια

Ντυμένοι σαν αστακοί(και χρωματικά) και πανέτοιμοι να βουτήξουν σε περίπτωση ανάγκης, είναι οι δυο διασώστες. Ο πάγος κομμένος και με ειδική κατασκευή για να βοηθηθούν όσοι θέλουν να εξαγνιστούν στο νερό την ημέρα των Θεοφανίων στην Ρωσία κάπου έξω από την Αγία Πετρούπολη.

Χορτοφάγοι-3

REUTERS/Lisi Niesner

Πάντα με την τσάντα μαζί

Τα χέρια των γυναικών μάλλον θέλει να λύσει ο οίκος Dzhus που παρουσίασε τις δημιουργίες του στην εβδομάδα μόδας του Βερολίνου. Ο οίκος δημιούργησε αρκετά ρούχα που προσφέρουν λύσεις αποθήκευσης και μεταφοράς όπως αυτό το σακάκι με τις ενσωματωμένες τσάντες στα πλαϊνά του.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή