Χρώμα για λίγη χαρά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί έξω στην φύση η άνοιξη να ετοιμάζεται για την μεγάλη είσοδό της, στην Ινδία όμως δεν νοιάζονται να την περιμένουν. Το φεστιβάλ Holi με τις πολύχρωμες πούδρες στολίζει τα πάντα και καλύπτει την θλίψη και την ασχήμια με στακάτο χρώμα, οπως στον ναό του Nandgaon στην επαρχία Uttar Pradesh της Ινδίας. REUTERS/Shashi Shekhar Kashyap

Χρώμα για λίγη χαρά-1

REUTERS/Issei Kato

Πανδαισία από άνθη

Δεν πιστεύει στα κυκλωμένα από λευκό πούπουλο μάτια του ο μικρός εκπρόσωπος της οικογένειας των ζωστεροπίδων. Νωρίς νωρίς άνθισαν οι φημισμένες κερασιές στην Ιαπωνία κάνοντας τα πάρκα του Τόκιο να γεμίζουν από τρυφερό ροζ.

Χρώμα για λίγη χαρά-2

Moore Twitter @capture907/via REUTERS

Φουτουρισμός στον ουρανό

Την εμφάνισή του έκανε το βόρειο σέλας στο Anchorage της Αλάσκας. Οσο βρέθηκαν για να το παρακολουθήσουν ήξεραν με κάθε λεπτομέρεια την εξήγηση του φαινομένου του, οι περισσότεροι όμως ξέχασαν κάθε αιτιολόγηση με την εμφάνιση της μαγείας στον ουρανό.

Χρώμα για λίγη χαρά-3

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Σοφή επιλογή

Το κόκκινο που στολίζει την φόδρα της ενδυμασίας των Ουαλών Φρουρών και που επιδεικτικά φαίνεται καθώς ένα μέρος της βγαίνει προς τα έξω, επέλεξε στο χρώμα των ρούχων της η πριγκίπισσα Κέιτ. Ηταν η πρώτη επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στο πρώτο τάγμα των Φρουρών καθώς ο Γουίλιαμ είναι πια συνταγματάρχης του συντάγματός τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή