Τσάι και στέψη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Emma Bridgawater στο Hanley.

Κούπες, πιάτα, κανάτες και στέμματα όλα φτιαγμένα από πορσελάνη και όλα για να διατεθούν σε τουρίστες και ντόπιους. Θα διακοσμηθούν με το όνομα του Καρόλου, του νέου βασιλιά και θα μοσχοπουληθούν με αφορμή την στέψη του στις 6 Μαΐου. REUTERS/Carl Recine

Τσάι και στέψη-1

AP Photo/Hadi Mizban

Κρατική μόδα

Με σκοπό να κρατηθεί ζωντανή η παράδοση της χώρας έγινε η επίδειξη μόδας στην Βαγδάτη. Με την υποστήριξη του κράτους διοργανώθηκε η πασαρέλα όπου τα μοντέλα εμφανίστηκαν να χορεύουν φορώνταςπαραδοσιακές και πλούσιες φορεσιές, αλλά και κάποιες «πειραγμένες» όπως οι εικονιζόμενες με έμπνευση από τους αρχαίους λαούς της Μεσοποταμίας.

Τσάι και στέψη-2

EPA/LIPO CHING

Προειδοποιήσεις

Κάτω από το νερό βρίσκονται αρκετές περιοχές στην Καλιφόρνια μετά τις βροχές που έπληξαν την πολιτεία όπως το Pajaro που τα αυτοκίνητα μόλις που διακρίνουν τους δρόμους ενώ οι αρχές προειδοποιούν για περισσότερα πλημμυρικά φαινόμενα και σε άλλες περιοχές.

Τσάι και στέψη-3

REUTERS/Oren Alon

Ανυποχώρητοι

Οσο ανυποχώρητος φαίνεται να είναι ο Νετανιάχου για τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί και οδήγησαν στις μαζικότερες διαδηλώσεις στην χώρα, τόσο ανυποχώρητοι είναι και όσοι εναντιώνονται, που διαδήλωναν και πάλι και έβαψαν με κόκκινη μπογιά όλους τους δρόμους που οδηγούν στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή