Το ολοκαύτωμα στο Tik Tok

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Tova Friedman 85 χρονώνδείχνει το νούμερο στο χέρι της και μαζί την φωτογραφία της στα μόλις έξι της χρόνια με το ίδιο νούμερο που τραβήχτηκε από τους Σοβιετικούς απελευθερωτές το 1945 στο Αουσβιτς. Ο εγγονός της Τova στα 16 του χρόνια ανεβάζει βίντεο της γιαγιάς του να λέει ιστορίες για το Ολοκαύτωμα με εκατομμύρια θεάσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσεγγίζοντας μια γενιά που πρέπει να μάθει. AP Photo/Ted Shaffrey

Το ολοκαύτωμα στο Tik Tok-1

REUTERS/Tyrone Siu

Η selfie της selfie

Μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις είναι η Art Basel στο Χονγκ Κονγκ. Ανάμεσα και στα έργα και το «Selfie- La Famiglia» του Michelangelo Pistoletto που απαθανατίζει η επισκέπτρια.

Το ολοκαύτωμα στο Tik Tok-2

REUTERS/Kim Kyung-Hoon

«Χρυσή» selfie

Με χαμόγελα μέχρι τα αυτιά ποζάρουν οι νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του καλλιτεχνικού πατινάζ που έγινε στο Saitama της Ιαπωνίας. Στο κέντρο οι Ιάπωνες νικητές Riku Miura και Ryuichi Kihara μαζί με τους χάλκινους Ιταλούς Sara Conti και Niccolo Macii και τους αργυρούς Alexa Knierim και Brandon Frazier από τις ΗΠΑ.

Το ολοκαύτωμα στο Tik Tok-3

REUTERS/Willy Kurniawan

Ιερός μήνας

Με προσευχές ξεκίνησε το Ραμαζάνι στην Ινδονησία, με το μεγάλο τζαμί ασφυκτικά γεμάτο από πολύχρωμες πιστές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή