Πρωτομαγιά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πράσινοι άνθρωποι, (που ήρθαν στην επικαιρότητα από την πρόσκληση του Βασιλιά Καρόλου για την στέψη του), ότι πιο κοντά στην άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης, παρελαύνουν την πρώτη του μήνα Μάη. Ολα αυτά στο Hastings της Βρετανίας και στην ετήσια παρέλαση του «Jack in the Green».  REUTERS/Toby Melville

Πρωτομαγιά-1

Buckingham Palace/Royal School of Needlework/Handout via REUTERS

Χειροποίητη στέψη

Από το παλάτι του Μπάκινγκχαμ δόθηκε η φωτογραφία στην δημοσιότητα. Κυρίες του βασιλικού σχολείου κεντήματος (ναι φυσικά και υπάρχει κάτι τέτοιο) ετοιμάζουν βελονιά- βελονιά τον θρόνο της συζύγου του βασιλιά για την στέψη με τα εμβλήματα της.

Πρωτομαγιά-2

AP Photo/Ariana Cubillos

Για καλό σκοπό

Καμιά διάθεση δεν έχει ο σκύλος αλλά από ότι φαίνεται το αφεντικό του δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει. Και οι δύο συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου για ανθρώπους και σκύλους με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία ενός καταφυγίου ζώων στο Καράκας.

Πρωτομαγιά-3

EPA/ALEX PLAVEVSKI

Πρωτομαγιά

Καμιά αγωνιστική διάθεση δεν φαίνεται να έχουν οι εικονιζόμενες ψιψίνες και όμως ο άνθρωπός τους τις πήρε μαζί του στην διαδήλωση της εργατικής Πρωτομαγιάς στην Σανγκάη.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή