ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Θα το σκεφτούν

Θα το σκεφτούν

Μια υδρόγειος, μια γλάστρα με πλαστικά λουλούδια και τα γυμνά πόδια του Mawlawi Abdul Salam Baryali υπεύθυνου του οικονομικού τομέα του Κανταχάρ, αποπροσανατολίζουν από την βασική είδηση. Αυτή είναι ότι ο Jan Egeland, γενικός γραμματέας του Νορβηγικού συμβουλίου για τους πρόσφυγες, ανακοίνωσε ότι οι Ταλιμπάν «συμφώνησαν να σκεφτούν» την προοπτική της επιστροφής στην εργασία τους στις γυναίκες της επαρχίας. Norwegian Refugee Council via AP

Θα το σκεφτούν-1

EPA/GABRIEL MONNET

Ανοιχτό Μουσείο

Το εικαστικό πρόγραμμα ονομάζεται Art Valais. Σκοπός του είναι να δημιουργηθεί σε μια τεράστια περιοχή 5.224 χιλιομέτρων το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο του κόσμου, φέρνοντας σημαντικούς καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν τα έργα τους πάνω σε προσόψεις κατοικιών όπως το εικονιζόμενο του Ελβετού καλλιτέχνη Jasm Oneστο Saniese, βάζοντας τις Αλπεις στον καλλιτεχνικό χάρτη.

Θα το σκεφτούν-2

EPA/NARENDRA SHRESTHA

Το παιδί του νερού

Εκτιμώντας την αξία του νερού στο Νεπάλ γιορτάζουν τοSiti Nakha. «Το παιδί του νερού»ονομάζεται η γιορτή και με αυτή την αφορμή καθαρίζουν και πλένουν τα σπίτια τους αλλά και βρύσες και πηγάδια και όπου κυλά στον αστικό ιστό το πολύτιμο για όλους νερό.

Θα το σκεφτούν-3

AP Photo/Antonio Calanni)

Ενδιάμεση εποχή και μόδα

Μια cruise κολεξιόν παρουσίασε ο οίκος πολυτελείας  Louis Vuitton  και για το ιδανικό φόντο διάλεξε το Isola Bella στην λίμνη Maggiore  της Ιταλίας.