Μέχρι ενός έτους

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νόμο του 2022 εφαρμόζει η βουλευτής των Πέντε Αστέρων Gilda Sportiello που επιτρέπει να θηλάζουν τα παιδιά τους αποκλειστικά στα πιο ψηλά έδρανα της βουλής και μόνο μέχρι την ηλικία του ενός έτους. Ετσι ο Federico θα έχει να το λέει μεγαλώνοντας ότι ήταν το πρώτο μωρό στην ιταλική βουλή που θήλασε. EPA/FABIO FRUSTACI

Μέχρι ενός έτους-1

REUTERS/Florence Lo

Ασφάλεια και παρακολουθήσεις

Η έκθεση στο Πεκίνο έχει θέμα την δημόσια ασφάλεια και οι εκθέτες παρουσιάζουν όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα. Οπως και το συγκεκριμένο περίπτερο με το πρόσωπο που είναι εκτυπωμένο σε 3d (!), τοποθετημένο σε ρομποτικό χέρι και ειδικεύεται στις τεχνολογίες αναγνώρισης.

Μέχρι ενός έτους-2

REUTERS/Temilade Adelaja

Ονειροπόλοι

Το εικονιζόμενο σχολείο στο Λάγος της Νιγηρίας είναι ιδιωτικό. Οι μαθητές του όμως δεν χρειάζεται να έχουν χρήματα για να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση καθώς το «My Dream Stead» δέχεται μόνο σκουπίδια για ανακύκλωση ώς πληρωμή.

Μέχρι ενός έτους-3

AP Photo/Andy Wong

Εξετάσεις

Μπορεί να έχουν τα περισσότερα όνειρα και φιλοδοξίες από όλους τους γονείς του πλανήτη. Ενα το παιδί (ακόμα) και θαυμαστός ο κόσμος που μεγαλώνουν. Ετσι για την έναρξη των γκοακάο, των εξετάσεων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, στήθηκαν απέξω σαν κεριά αναμμένα, οι γονείς 12 εκατομμυρίων παιδιών.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή