ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπριζολάκια μαύρου χοίρου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Κρέας, Χοιρινό, Συνταγές, Κυρίως Πιάτο

Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.

Εύκολο / Προετοιμασία:Χρόνος:

Υλικά για 8 μερίδες

  • 2 κιλά μικρές μπριζόλες μαύρου χοίρου, πάχους 2 εκ.
  • χοντρό αλάτι
  • θυμάρι


Διαδικασία

Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ