Πατατοσαλάτα με αγκιναράκια λαδιού

Πατατοσαλάτα με αγκιναράκια λαδιού

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερίδες: για 4 άτομα

Βάζουμε 1 κιλό πατάτες baby (σε σακουλάκι για φούρνο μικροκυμάτων) στα μικροκύματα για 5 – 7 λεπτά.

Το ανοίγουμε προσεκτικά, κόβουμε τις πατάτες σε 2 – 3 κομμάτια και τις βάζουμε σε μπολ μαζί με 6 αγκιναράκια (διατηρημένα στο λάδι σε βάζο), καλά στραγγισμένα, 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, και 1 μάτσο μυρώνια ή μαϊντανό, χοντροκομμένα.

Ανακατεύουμε σε μπολ 50 ml ελαιόλαδο με το χυμό και το ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι και αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα. Πασπαλίζουμε με 1 κουτ. σούπας μαυροκούκι και σερβίρουμε.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή