Άνδρος: Η τέχνη είναι μόνο η αφορμή
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με καλλιτεχνικό αέρα, δίκτυο μονοπατιών μήκους 200 χλμ. και ανέγγιχτες παραλίες, δεν ενέδωσε ποτέ στις «σειρήνες» του μαζικού τουρισμού.

Άνδρος: Πολυπρόσωπη και ανερχόμενη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων κρύβει καλά την ποικιλομορφία του. Άφθονες πηγές, αγριολούλουδα, βραχώδη ακρωτήρια, πράσινα τοπία και αμμουδερές παραλίες συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό. Η Χώρα, το Γαύριο, το Μπατσί και το Κόρθι είναι τα τέσσερα σημεία αναφοράς, που μπορούν να αποτελέσουν και τη βάση για τις εξορμήσεις σας. Γνωστή για τους καπεταναίους της […]


Η Άνδρος ανοίγει πανιά
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες θαλάσσης στη χώρα μας, ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής», διεξάγεται για 52η χρονιά.


Αφιέρωμα Πάσχα: Κυκλάδες
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στη Σαντορίνη ή στην Αμοργό; Στην Πάρο ή στη Νάξο; Κάνουμε Ανάσταση με φόντο το μπλε και το λευκό του Αιγαίου.

Άνδρος: Πολλά νησιά σε ένα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αγάπη για τις τέχνες και τα γράμματα, ναυτοσύνη, πλούσια βλάστηση, φυσιολατρικά μονοπάτια, τοπικές νοστιμιές και κρυστάλλινα νερά.Στα μονοπάτια της Άνδρου
ΤΑΞΙΔΙΑ

«Μόνο περπατώντας μπορεί κανείς να δει στ’ αλήθεια την ψυχή του τόπου αυτού, να βιώσει την πλούσια φύση και να γνωρίσει τον απίστευτο πλούτο μνημείων που διαθέτει η Ανδρος – μάρτυρα της αδιάλειπτης ανθρώπινης παρουσίας στο νησί ανά τους αιώνες».

Η Ανδρος των μονοπατιών
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η μουσικός Κατερίνα Πολέμη μάς οδηγεί σε άγνωστες διαδρομές της δικής της Μικράς Αγγλίας.
 


Ανδρος: Στην καλύτερη εποχή της
ΤΑΞΙΔΙΑ

Επισκεφτήκαμε την ολάνθιστη Κυκλαδίτισσα και προτείνουμε μια ανοιξιάτικη εκδρομή στο νοτιοανατολικό κομμάτι της, με έδρα τη Χώρα.