Καρύταινα-Αμπελιώνα: Φύση στον υπερθετικό
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ράφτινγκ, ραπέλ, πεζοπορίες, ποδήλατο βουνού: H Kαρύταινα και η Αμπελιώνα είναι δυο χωριά της Πελοποννήσου που υπόσχονται δράση, περιπέτεια αλλά και χειμερινή θαλπωρή.


5 χωριά παντός καιρού
ΤΑΞΙΔΙΑ

Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι στο χωριό, σε σκιερές πλατείες και στη δροσιά των πλατάνων, μακριά από την πολυκοσμία των παραλιών.


Μαίναλο – Αρκαδία: Στον δικό μας ρυθμό
COVID-FREE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πόσα παράδοξα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα καλοκαίρι; Να περνώ σχεδόν όλο τον Αύγουστο σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά, αν έπρεπε να τον συνοψίσω σε τίτλους, να κρατώ τις μικρές χαρές που με περίμεναν στο βουνό σαν «προίκα» μου για τον χειμώνα.

Αρκαδία: Αναζητώντας τον Πάνα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ακολουθούμε τα ίχνη του αρχαίου θεού ανάμεσα στα έλατα του Μαινάλου και στις όχθες του Λούσιου, ανακαλύπτοντας τοπία απίστευτης φυσικής ομορφιάς.

Αρκαδία: Στολίδια από πέτρα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με την πλούσια φύση της, την έχουν καθιερώσει ως προορισμό όλο τον χρόνο.


Λαγκάδια | Αρκαδία: Στο χέρι φτιαγμένα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι ντόπιοι λένε ότι στα Λαγκάδια έρχεσαι εύκολα, αλλά φεύγεις δύσκολα. Είναι το χωριό-καρτποστάλ στο οποίο θα στέλνατε έναν ξένο φίλο σας, αν θέλατε να τον δελεάσετε να ανακαλύψει την ορεινή Ελλάδα.Η ορεινή Αρκαδία που αγαπάμε
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στη γη του Πάνα, στην ορεινή Αρκαδία της φυσικής ζωής και της καλής φιλοξενίας, εξερευνούμε τα χωριά που είναι παραδομένα στην αγκαλιά του Μαινάλου. Η πρώτη στάση είναι στη Βυτίνα, ένα από τα πιο γνωστά χωριά της Αρκαδίας και από τα πρώτα που αναπτύχθηκαν τουριστικά. Γύρω από τη μεγάλη πλατεία, οι δρόμοι οδηγούν σε πολυτελείς […]