Η γειτονιά των 3,5 δισ.
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το King’s Cross ξαναγράφει την ιστορία του μέσα από μια μεγαλειώδη ανάπλαση και γίνεται το νέο hot spot του Λονδίνου.

London: Check-in
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με έμπνευση άλλοτε από το αριστοκρατικό παρελθόν της και άλλοτε από το σύγχρονο design, η βρετανική πρωτεύουσα έχει νέες προτάσεις διαμονής.

Γουλιά και τέχνη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Συνδυάζουμε την επίσκεψή μας σε τρία μουσεία του Λονδίνου με την πιο προσφιλή βρετανική συνήθεια: το απογευματινό τσάι.  
 


Μάντσεστερ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αγοράστε σπάνιες αντίκες, νικήστε το hangover με ένα γενναίο πρωινό και δειπνήστε στο καλύτερο εστιατόριο της Canal Street.

Ωρα για κοκτέϊλ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αναζητώντας το τέλειο λονδρέζικο κοκτέιλ μπαρ για να πιείτε ένα Collins ή ένα Dry Martini, κάντε μια στάση σε αυτά που ξεχωρίσαμε για εσάς στη βρετανική πρωτεύουσα.
 

Εδιμβούργο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Δείτε επί σκηνής τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης, αντιμετωπίστε το χανγκόβερ με ένα δυναμωτικό πρωινό, επισκεφτείτε τον Βασιλικό Βοτανικό Κήπο και δηλώστε συμμετοχή σε ένα μυστικό γαστρονομικό event μόνο για μέλη.


Λονδίνο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αφθονες δόσεις τέχνης χωρίς εισιτήριο, περίπατος με άρωμα Εϊμι Γουαϊνχάουζ, μπίρα με θέα στον Τάμεση και ο νέος «βασιλιάς» της γαστρονομικής σκηνής της πόλης, το γιαπωνέζικο ράμεν.

Γλασκώβη by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ζήστε τον παλμό της πόλης ξεκινώντας τη μέρα σας από τον κήπο ενός παλιού ζυθοποιείου, συνεχίστε δοκιμάζοντας fish and chips, βγάζοντας σέλφι με τον Δούκα του Ουέλινγκτον και κάνοντας βόλτα στα βικτωριανά θερμοκήπια της πιο «γκόθικ» πόλης της Σκωτίας.