Μια πλατεία για όλη τη Λευκωσία
ΤΑΞΙΔΙΑ

O επανασχεδιασμός της Πλατείας Ελευθερίας από τους Zaha Hadid Architects (ZHA) ενώνει όλες τις διαφορετικές πλευρές της Λευκωσίας γύρω από ένα καταπράσινο πάρκο που καλεί τους κατοίκους να το απολαύσουν.


Μεσόγειος: 6 ξενοδοχεία-προορισμοί
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ζούμε το απόλυτο μεσογειακό όνειρο του καλοκαιριού σε ξενοδοχεία-προορισμούς στη Μαγιόρκα, τη Σαρδηνία, τη Σικελία, την Κύπρο, την Τυνησία και τη Νότια Γαλλία.

Λάρνακα: Καλοκαίρι πιο νωρίς
ΤΑΞΙΔΙΑ

H ήσυχη κυπριακή πόλη αξιοποιεί την ενδιαφέρουσα ακτογραμμή της, αναπλάθει τους δημόσιους χώρους της και γίνεται το νέο «δυνατό» χαρτί της νοτιοανατολικής Μεσογείου.Πάφος: τέχνη στο δρόμο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2017 δεν είναι απλώς ένας προορισμός που έχει κατορθώσει να ζει από τον τουρισμό δώδεκα μήνες τον χρόνο, αλλά ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό εθνικοτήτων που συνδιαμορφώνουν καθημερινά τη σύγχρονη ταυτότητά της.

Η Κύπρος του Χριστόφορου Πέσκια
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο διάσημος σεφ θυμάται μυρωδιές και τοπικές σπεσιαλιτέ που τον ταξιδεύουν πίσω στο νησί του, όσο μακριά κι αν βρίσκεται.

Κύπρος: Πίνε κρασί, νάσσεις ζωή
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο κυπριακός αμπελώνας, με τη μακρά οινοποιητική παράδοση και τις εξαιρετικές τοπικές ποικιλίες, αποκαλύπτει τη δυναμική του.Οι Αλκυονίδες μέρες των γκολφέρ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το ήπιο κλίμα όλο τον χρόνο και οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις τοποθετούν την Κύπρο ανάμεσα στους ανερχόμενους ευρωπαϊκούς προορισμούς γκολφ.

Τα μυστικά της Λάρνακας
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οπως και να το κάνεις, μια παραθαλάσσια πόλη είναι πάντα γοητευτική, κι ας μην είναι το αισθητικό της περίβλημα για όλα τα γούστα. Ακόμη κι αν η Λάρνακα δεν είναι ο προορισμός σας, αξίζει να ανακαλύψετε κάποια από τα μυστικά της κατά την άφιξη ή την αναχώρησή σας από το διεθνές αεροδρόμιό της.