Η άνοιξη στην Τζια κατέφθασε, μαζί της και η εφηβεία
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες της χρονιάς μάς βρήκαν στην Τζια. Η άνοιξη είχε μπει ορμητική. Από την πανδημία στον πόλεμο, η εικόνα στις οθόνες μας έμεινε απαράλλακτη, άλλαξε μόνο η γωνία λήψης του πόνου και της απώλειας. Ο χρόνος όμως, όπως και ο καιρός, αδιαφορούν για κάθε δράμα. Είτε χαίρεσαι είτε λυπάσαι, τα αγριολούλουδα κατακτούν […]

Τζια: Ένας παράδεισος, τόσο κοντά
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Χώρα της δεν παραπέμπει τόσο σε κυκλαδονήσι – τα περισσότερα σπίτια στην Ιουλίδα έχουν κόκκινη σκεπή. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε τρεις λόφους, είναι ιδανική για όσους αγαπούν το περπάτημα και την περιπλάνηση.


Το τέλειο weekend στη Τζιά
ΤΑΞΙΔΙΑ

To πιο κοντινό κυκλαδονήσι κερδίζει όσους αγαπούν τη φύση, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα ήσυχα μπάνια.


Κέα: Στεφάνι από την αρχαία Καρθαία
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο τρόπος που οι γυμνές πλαγιές της εναλλάσσονται με τα δάση βελανιδιάς είναι μοναδικός, ειδικά τώρα την άνοιξη. Όπως και η ήπια κοσμικότητά της.

Η Κέα  σε απίθανη ισορροπία!
ΤΑΞΙΔΙΑ

Δάση με βελανιδιές, πλακόστρωτα μονοπάτια, αιγαιοπελαγίτικο κύμα, γαστρονομικές εκπλήξεις, ποιοτικά ξενοδοχεία και πισίνες με θέα. Όλα αυτά μόλις μία ώρα από το Λαύριο.

Τζια: Η αγαπημένη των weekenders
ΤΑΞΙΔΙΑ

Eίναι το κυκλαδονήσι της διπλανής πόρτας, ο προορισμός-αστραπή για μια βουτιά-βάλσαμο ή για μια σύντομη απόδραση με ιστιοπλοϊκό, η εκδρομή του Σαββατοκύριακου με φίλους και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, αλλά και το καταφύγιο για πολυήμερες διακοπές όπου θα ανακαλύψετε τον χαμένο σας εαυτό, με επιβράβευση τα καταγάλανα νερά των ερημικών παραλιών της ανατολικής πλευράς.