Στην Αμβέρσα η λάμψη είναι παντοτινή
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στο όμορφο λιμάνι της Φλάνδρας, την εορταστική διάθεση της Sarah Bailey απογειώνουν η αβανγκάρντ μόδα, η τέχνη, οι αυθόρμητες αγορές και η σοκολάτα.

Αμβέρσα by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τηγανητές πατάτες από έναν βραβευμένο σεφ, δώρα με χαρακτήρα και τα πιο διάσημα μπισκότα της πόλης.

Bρυξέλλες by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οργανώνουμε βόλτα σε έναν δρόμο γεμάτο αρ νουβό αρχιτεκτονήματα και πίνουμε μοναστηριακού τύπου μπίρες σε μοντέρνες εκδοχές.  


Γάνδη by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Εξόρμηση για αγορές στο παλιό ταχυδρομείο, κυριακάτικα μπουκέτα στην πλατεία Kouter και τα πιο νόστιμα γεμιστά κεφτεδάκια.
 

Βρυξέλλες by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Χορτάστε την πείνα σας με κρέπες, όπως οι Βέλγοι, κάντε ένα δροσιστικό διάλειμμα από την περιήγηση σε μια αρ ντεκό πισίνα και παρακολουθήστε μια συναυλία για λίγους και καλούς κάτω από τον πιο υπέροχο θόλο της πόλης.

Γάνδη by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Πέντε κάτοικοι μας ξεναγούν στα αγαπημένα τους μέρη στην πανέμορφη πόλη του Βελγίου, με τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και το φεστιβάλ που προσελκύει 1.500.000 τουρίστες κάθε Ιούλιο.


Μια ματιά στις Βρυξέλλες
ΤΑΞΙΔΙΑ

Κλείνουμε νωρίς εισιτήρια για ένα φθινοπωρινό city break στην πρωτεύουσα του Βελγίου, πριν πιάσουν τα μεγάλα κρύα του χειμώνα. 

Μονς / Weekend στην άγνωστη βελγική πόλη
ΤΑΞΙΔΙΑ

H Αμερικανίδα Ντανιέλ Φόστερ* διοργανώνει συναντήσεις cook-surfing στη Μονς, μία από τις δύο Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης για φέτος (σε απόσταση 67 χλμ. από τις Βρυξέλλες), και μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της σημεία.

Ποια είναι η Μονς;
ΤΑΞΙΔΙΑ

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη βελγική πόλη, τη μία από τις δύο πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2015.Βρυξέλλες: Κι όμως, ξέρουν να ζουν
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ερώτηση: «Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στις Βρυξέλλες;». Απάντηση: «Το τρένο των οκτώ για το Παρίσι»… Το σύντομο αυτό ανέκδοτο είναι ενδεικτικό της κακής φήμης που έχει η άτυπη πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ενωσης τόσο μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων εκπατρισμένων που περνάμε μέρος της ζωής μας σε αυτήν όσο και μεταξύ των επισκεπτών. Και είναι αλήθεια […]