Εκτάκτως

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επόμενη μέρα έχει το μυαλό του το μεγάλο αφεντικό της Ντίσνεϊ, Μπομπ Ιγκερ. Οπως δήλωσε, στα σχέδιά του σε σχέση με τα θεματικά πάρκα που αυτή τη στιγμή παραμένουν κλειστά εξαιτίας της πανδημίας, είναι όταν έρθει η στιγμή που θα ξανανοίξουν, οι επισκέπτες να θερμομετρούνται προτού τους επιτραπεί η είσοδος. «Μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, αλλά το να νιώθουν όλοι πιο ασφαλείς είναι σημαντικότερο», συμπλήρωσε.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους ιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν 20.000 δωρεάν εισιτήρια σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ για τις παραστάσεις της ΕΛΣ από την έναρξη της επαναλειτουργίας της και έως το καλοκαίρι του 2021.

Σε μια αξιέπαινη χειρονομία προς τους πληττόμενους παραγωγούς και σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ, προχώρησαν οι συνάδελφοί τους παραγωγοί της βραβευμένης με Οσκαρ ταινίας «Spotlight», που κατάφεραν να μαζέψουν 250.000 δολάρια, ως μια πρώτη οικονομική ανακούφιση. «Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον χώρο του ντοκιμαντέρ και προσπαθούμε να βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε», δήλωσε η παραγωγός Σαρλότ Κουκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή