Εκτάκτως

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έβδομο Bazaar βιβλίων ξεκίνησε από το Μουσείο Μπενάκη αποκλειστικά online στη διεύθυνση benaki.bazaar.org. Θα διαρκέσει μέχρι τις 10/5 και θα διατεθούν 240 τίτλοι που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά και 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2019-2020 θα διατίθενται με έκπτωση 10%. Οι θεματικές εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία του Μουσείου και εκτείνονται από την κλασική Ελλάδα και τον βυζαντινό πολιτισμό μέχρι την ευρωπαϊκή τέχνη και την αρχιτεκτονική.

Η Στέγη καλεί καλλιτέχνες, δημιουργούς, προγραμματιστές, μουσικούς, designers, όλους όσοι βρέθηκαν να φαντάζονται πώς θα είναι η επόμενη ημέρα, να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 20/5 για μια ψηφιακή αναζήτηση τεσσάρων εβδομάδων, όπου σκοπός θα είναι να αναπτύξουν ψηφιακά έργα στο ερώτημα που πλανάται πάνω από την πόλη μας: Τι έρχεται μετά; ([email protected])

Τον «Νάνο» του Αλεξάντερ φον Τσεμλίνσκι, που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Αϊκε Γκραμς για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2007, υποδέχεται η ψηφιακή σκηνή του ΜΜΑ σήμερα στις 9.30 μ.μ. Η προβολή συνοδεύεται από ημίωρο ντοκιμαντέρ (Making-οf) που καταγράφει στιγμιότυπα από τις δοκιμές της παράστασης στη σκηνή και στα παρασκήνια της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη, φέρνοντας έτσι το κοινό πιο κοντά στη διαδικασία προετοιμασίας μιας όπερας. (www.megaron.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή