Εκτάκτως

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «Διάλογοι» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος συζητούν για τις επιπτώσεις της COVID-19 στην παγκόσμια οικονομία. Συμμετέχουν οι Αιμίλιος Αυγουλέας, καθηγητής Διεθνών Χρηματοοικονομικών Αγορών, Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, και Costas Meghir (φωτ.), καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Yale. Την Τετάρτη 13/5, στις 6.30 μ.μ. Συντονίζει η Αννα-Κύνθια Μπουσδούκου. https://dialogues.snf.org

«Νίκος Σκαλκώτας: Οι μουσικές αναπνοές μιας ιδιοφυΐας» είναι ο τίτλος της ταινίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τον σπουδαίο Ελληνα συνθέτη σε σενάριο – σκηνοθεσία Θωμά Κιάου, με τη φωνή του Αλέξανδρου Χαρκιολάκη στον ρόλο του Νίκου Σκαλκώτα και αφηγήτρια την Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «2019: Ετος Σκαλκώτα», οι οποίες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τον θάνατο του κορυφαίου μουσουργού. Είναι διαθέσιμη στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.megaron.gr/default.asp?pid=424&la=1.

Το δικό της μήνυμα υπέρ των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της πανδημίας έστειλε η Αντέλ με ανάρτησή της στο Instagram, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφία που την παρουσίαζε εμφανώς αδυνατισμένη. «Στ’ αλήθεια, είστε οι άγγελοί μας» έγραψε την Τρίτη, ημέρα των γενεθλίων της, ευχαριστώντας και τους ακολούθους της για τις ευχές. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε να πραγματοποιήσει διαδικτυακή εμφάνιση από τον περασμένο Δεκέμβριo. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή