Εκτάκτως

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε διαδικτυακά η έκθεση των Robert McCabe – Κατερίνας Λυμπεροπούλου με τίτλο «Ο τελευταίος μοναχός των Στροφάδων» (φωτ.) στο Μουσείο Μπενάκη. Κατά τη διάρκεια της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των μουσείων, το κοινό μπορεί να έχει μια εμπειρία της έκθεσης μέσα από μοναδικές λήψεις των έργων και του εκθεσιακού χώρου στον ιστότοπο του Μουσείου Μπενάκη (στη σελίδα benaki.org/Strofades). Από το άνοιγμα των μουσείων και έως τις 13 Σεπτεμβρίου, η έκθεση θα περιμένει το κοινό της στην Αίθουσα Σ. & Ε. Κωστοπούλου του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού.

Οι Μαρία Κεχαγιόγλου και Ελίνα Ρίζου, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Καραντζά, ερμηνεύουν αποσπάσματα από το μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Καραπάνου «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος», την Κυριακή 17 Μαΐου στις 20.30, σε ζωντανή μετάδοση από τον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), χωρίς την παρουσία κοινού (www.snfcc.org).

Τo Σημειώσεις για την Ετοιμότητα: Βήμα 1ο (Notes to Readiness: Step 1) είναι ένα από τα έργα του project ENTER του Ιδρύματος Ωνάση και δημιουργήθηκε μέσα σε 120 ώρες από τους Κωστή Σταφυλάκη, Τεό Τριανταφυλλίδη και Αλέξη Φιδετζή. Το παιχνίδι ξεδιπλώνεται live ως μια μάχη ανάμεσα στην ομάδα των Preppers και στη Χρυσή Ορδή. Το κοινό διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, αφού μπορεί να επηρεάσει και να ανατρέψει την πορεία του παιχνιδιού, γράφοντας comments στο chat. Επισκεφθείτε το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή