Εκτάκτως

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συγγραφέας Μάγια Λούντε, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο «Η ιστορία του νερού» (εκδ. Κλειδάριθμος), που εντάσσεται στην Τετραλογία του Κλίματος, μιλάει με τη δημοσιογράφο Λένα Παπαδημητρίου σε ζωντανή μετάδοση την Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook. H εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της νορβηγικής πρεσβείας.

Επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος έπειτα από τρία χρόνια ο Κωνσταντίνος Βήτα, για μια εμφάνιση που θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο, Σάββατο στις 9 μ.μ., στο πλαίσιο της διαδικτυακής σειράς συναυλιών του ΚΠΙΣΝ, #snfccAtHome: music. Αλλοτινό μέλος των θρυλικών Στέρεο Νόβα, με δέκα προσωπικά άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής στην εργογραφία του, θα παρουσιάσει κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία, με τον χαρακτηριστικό λυρισμό των στίχων του πάντα παρών. Περισσότερα στο snfcc.org/kbhta.

H γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Φραγκίσκου Δουκάκη με τίτλο «Βάλια Κάλντα». Περιλαμβάνει τριάντα ελαιογραφίες, φιλοτεχνημένες την τελευταία διετία, που αποτυπώνουν μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου το φυσικό κάλλος της κοιλάδας Βάλια Κάλντα στον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου. Διάρκεια έως τις 27 Ιουνίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή