Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομαδική έκθεση «For staying is nowhere», με έργα που εξερευνούν τις πολλαπλές αναγνώσεις του μυστικισμού με σκοπό να νομιμοποιήσουν τις ποιότητες του αόρατου, του άφατου και του άχρονου στοιχείου, εγκαινιάζεται στον χώρο τέχνης Haus N Athen. 
Από τις 4 μ.μ. Καΐρη 6.

– Συνεχίζονται οι διαλέξεις του φωτογράφου Πλάτωνα Ριβέλλη στην Ελληνοαμερικανική Eνωση, με το θέμα του φετινού κύκλου, «Αλήθεια και ψέμα στη φωτογραφία και στον κινηματογράφο», να παρουσιάζεται διαδικτυακά. Εγγραφές στο site της Eνωσης. 
Στις 8 μ.μ., στο hau.gr/culture.

– Η ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο «Baby one more time» και με έργα που μέσα από το ύφος των διαφημίσεων και την ποπ αισθητική αναδεικνύουν τα πάθη και τις ματαιώσεις των πρωταγωνιστών τους, εγκαινιάζεται στην Evripides Art Gallery. Από τις 4 μ.μ. Ηρακλείτου 10 και Σκουφά.

– Τους τρόπους επίλυσης των περιβαλλοντικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι βιώσιμες πόλεις αναζητεί η σειρά συζητήσεων και εργαστηρίων «Denkraum – Good Life & Sustainable Cities» που παρουσιάζει διαδικτυακά το Impact Hub Athens. Από τις 10 π.μ. athens.impacthub.net.

– Τα έργα των συνεργατών της που συμμετέχουν στη φετινή διαδικτυακή Art Athina παρουσιάζει η γκαλερί Σκουφά. Από τις 10 π.μ. Σκουφά 4.

– Τα σύνορα ανάμεσα στο φαινομενικό θέμα μιας φωτογραφίας και στην ικανότητά της να υπερβαίνει αυτό που αναπαριστά, πραγματεύεται η έκθεση του χώρου φωτογραφικών σεμιναρίων BlackBox Photography που παρουσιάζει τα έργα των δευτεροετών μαθητών του. Από τις 6 μ.μ. Τούσα Μπότσαρη 19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή