Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Φλόγα νεανική και ώριμη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8.30 μ.μ. Ερμηνεύει η πιανίστα Ελίζαμπετ Λεόνσκαγια, που επί σειράν ετών έχει συνδέσει το όνομά της με καθηλωτικές ερμηνείες. Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Μαργαρίτα Ζορμπαλά προσκαλούν το κοινό στη σκηνή του ιστορικού χώρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, για τέσσερα ρεσιτάλ αφιερωμένα στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, τις Παρασκευές 1 και 8 και τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου. Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8.

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις συνθέσεις του Ακη Πάνου, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού. Στη μουσική σκηνή Χαμάμ, Δημοφώντος 97, Πετράλωνα.

Τα Υπόγεια Ρεύματα ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα μοναδικό live σήμερα το βράδυ. Με ένα ηλεκτρικό σετ που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια, τα Υπόγεια Ρεύματα στήνουν τη δική τους γιορτή που είναι γεμάτη ένταση, ποίηση, ειλικρίνεια και συναισθήματα. Φραντζή και Θαρύπου 35.

Η μαύρη κωμωδία του Μιχάλη Βιρβιδάκη «Επαρχία» για μια παρέα νέων που στήνουν το κόλπο της ζωής τους, παρουσιάζεται στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Σκεύα. Παίζουν οι Δημήτρης Αποστολόπουλος, Νίκος Αρβανίτης, Δήμητρα Βήττα κ.ά., Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή