Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (31/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (31/08)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη σε ένα διάλογο της ελληνικής χορευτικής παράδοσης με τον σύγχρονο χορό, η παράσταση «The Thread», σε μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου, χορογραφία και σκηνοθεσία του Ράσελ Μάλιφαντ και κοστούμια της Μαίρης Κατράντζου, παρουσιάζεται στο Ηρώδειο. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Αγαπημένα δικά του τραγούδια, αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων κομματιών, περιλαμβάνει η μουσική παράσταση του Νίκου Πορτοκάλογλου «Ενα φως αναμμένο» που παρουσιάζεται στη Μονή Λαζαριστών. Στις 9 μ.μ. Κολοκοτρώνη 25-27.

Η παράσταση «Ακούω ήχον κώδωνος», μια συρραφή αποσπασμάτων από θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια ή και επιθεωρησιακά νούμερα του Μποστ, υπό την επιμέλεια του Θανάση Παπαγεωργίου, παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αισχύλεια. Στις 8.30 μ.μ. Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Η παράσταση «Μαρίκα Νίνου – Σαν άστρο», που ξετυλίγει το νήμα της πολυτάραχης και σύντομης ζωής της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας, παρουσιάζεται στο City Garden Festival, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη. Ερμηνεύουν οι Ευγενία Αποστόλου, Βερόνικα Δαβάκη, Γιάννος Περλέγκας κ.ά. Στις 9 μ.μ. Βεΐκου 139.

Οι Locomondo ανεβαίνουν στη σκηνή του Faliro Summer Theater για μια ξεσηκωτική συναυλία με κομμάτια από όλη τη δισκογραφία τους, που συνδυάζει τη ρέγκε, τη σκα, τη λάτιν και το ροκ με τους ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς. Στις 9.30 μ.μ. Μωραϊτίνη 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή