Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (13/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (13/09)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 32 σχέδιά του από την τελευταία δεκαετία περιλαμβάνει η έκθεση του Χρήστου Μαρκίδη «Η οντολογία της ρευστότητας», που εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7» και συνοδεύεται από την επανακυκλοφορία του βιβλίου του «Κατάματα» (εκδ. Αρμός). Στις 8 μ.μ., Σόλωνος 20.

Η εκδήλωση «Ικεσία – Από την προσφυγιά στην προσφυγή», μια καλλιτεχνική και επιστημονική σύμπραξη με θέμα την έννοια του ικέτη σε επιμέλεια του Γιώργη Καλομοίρη, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στο Ιδαίο Αντρο. Στις 7.30 μ.μ., Ανώγεια Κρήτης.

Συνδυάζοντας τα έργα της Ελληνίδας ποιήτριας του 6ου π.Χ. αιώνα με παραδοσιακή χορωδία, μοντέρνα μουσική και σύγχρονο χορό, η παράσταση «Σαπφώ», σε κείμενο της Γουέντι Μπέκετ και σκηνοθεσία της ίδιας και του Ανταμ Φιτζέραλντ, παρουσιάζεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου. Στις 9 μ.μ., Παλάτι των Ιπποτών.

Επειτα από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, ο Γιάννης Χαρούλης ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια συναυλία με αγαπημένες επιτυχίες του, αλλά και με κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο, «Κολιμπρί». Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100.

Η διεθνής έκθεση «Κόμικς από τη θάλασσα», με αδημοσίευτα έργα έξι καλλιτεχνών που εμπνέονται από τη θάλασσα σαν υλική πραγματικότητα και σαν έννοια, εγκαινιάζεται στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών. Στις 6.30 μ.μ., Πατησίων 47.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Γης στη Θεσσαλονίκη για μια συναυλία με αγαπημένα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία της. Στις 9 μ.μ., Τριανδρία.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (13/09)-1
Εκθεση του Χρ. Μαρκίδη στην γκαλερί «7».
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή