Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (04/10)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (04/10)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού φιλοξενεί απόψε μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού. Οι Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα ενώνουν τις δυνάμεις τους και ερμηνεύουν επιτυχίες της Μοσχολιού που έγραψαν οι Γιώργος Ζαμπέτας, Σταύρος Ξαρχάκος, Ακης Πάνου κ.ά. Στις 9 μ.μ., Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ηλεκτρονικοί ήχοι, αφρο-beats, θρακιώτικη ψυχεδέλεια, γαλαξιακά synths, χιπ χοπ ρίμες, kids sessions σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώνει η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στον Νέο Κόσμο. Το Block Party θα είναι γεμάτο εκπλήξεις στις οδούς Ευρυδάμαντος και Γαλαξία. Στις 6.30 μ.μ.

Από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τον Νοέμβριο, παρουσιάζεται το πολυβραβευμένο έργο του Εμανουέλ Νταρλέ «Την Τρίτη στο σούπερ-μάρκετ». Κεντρικό θέμα του μονολόγου, η αποδοχή της διαφορετικότητας. Ο Πάνος Ιωαννίδης σκηνοθετεί τον Φαίδωνα Καστρή. Στις 9.15 μ.μ., θέατρο Αργώ.

Στο πλαίσιο του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, προβάλλεται η ενότητα «Ελληνικές Μικρές Ιστορίες – Διαγωνιστικό ΣΤ΄». Στις 5 μ.μ. στον Δαναό, λεωφ. Κηφισίας 109.

Ο Γάλλος καθηγητής και φιλόσοφος Ντιντιέ Εριμπόν έρχεται για να δώσει διάλεξη με θέμα «Επιστροφή στις κοινωνικές τάξεις; Σκέψεις για τις έννοιες της πολιτικής». Μαζί του, οι Αθηνά Αθανασίου και Γεράσιμος Κουζέλης. Προλογίζει ο Παναγής Παναγιωτόπουλος. Στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο Αργυριάδη, Κεντρικό Κτίριο ΕΚΠΑ.

Η γκαλερί «7» παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Τόλη Τατόλα, «A hundred likes and more…». Σόλωνος 20.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή