Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (05/10)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (05/10)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη χρονιά η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Απόψε, η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει μαζί με τον βαθύφωνο της ΕΛΣ Τάσο Αποστόλου και τον Θοδωρή Βουτσικάκη μια επιλογή τραγουδιών σε μουσική διεύθυνση Στάθη Σούλη και με τη συμμετοχή της Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΛΣ. Στις 7.30 μ.μ., Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364.

Το Christmas Theater παρουσιάζει το «The Greatest Love of All», ένα μουσικό αφιέρωμα στη Γουίτνεϊ Χιούστον που πέθανε πριν από 10 χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών. Μια μουσική παράσταση του West End στη σπουδαία ερμηνεύτρια που θα εντυπωσιάσει. Στις 9 μ.μ., Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, λεωφόρος Βεΐκου.

Πρεμιέρα έχει απόψε η παράσταση «Νυχιάνγκ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Η «σκοτεινή» κωμωδία σε σενάριο Ευαγγελίας Γατσωτή επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, όμως ο αριθμός των παραστάσεων είναι μικρός. Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 και 3ης Σεπτεμβρίου 69, πλ. Βικτωρίας.

Στην παράσταση του Παντελή Φλατσούση «Μετά το τέλος του κόσμου· ένα αρχείο ματαιωμένων σχεδίων», δύο ηθοποιοί γίνονται οι παρουσιαστές ενός αρχείου μη πραγματοποιημένων ατομικών και συλλογικών «σχεδίων». Θέατρο Κάμιρος, Ιθάκης 32, Κυψέλη. Στις 9 μ.μ.

Μέχρι τις 5 Ιουλίου παρατείνεται η έκθεση «Μια μπόμπα, κι άλλη, κι άλλη» του Γιάννη Π. Μαρκαντωνάκη στα Χανιά. Την έκθεση επιμελείται ο καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Αγγελάτος. Χώρος Τέχνης Χανίων, Δασκαλογιάννη 6, Χανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή