Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (06/10)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (06/10)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού υποδέχεται απόψε τον Τζον Μάλκοβιτς και το σαρκαστικό πρότζεκτ «The Music Critic». Ενας από τους κορυφαίους ηθοποιούς, ο Μάλκοβιτς εμπνέεται από τις κακές κριτικές που γράφτηκαν για μεγάλους δημιουργούς. Στις 9 μ.μ.

Ο βιρτουόζος πιανίστας και συνθέτης Νταν Κόστα έρχεται απόψε στο Jazzét Music Hall για μια solo piano περφόρμανς και ένα μουσικό ταξίδι στους ήχους της τζαζ – και όχι μόνο. Στις 9 μ.μ., Jazzét Music Hall, Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι.

Ο «Χαλεπάς» της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του 57ου Φεστιβάλ Δημητρίων. Σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη και λιμπρέτο τού The Boy. Στις 9 μ.μ., Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Μ2, 25ης Μαρτίου, Παραλία, Θεσσαλονίκη.

Απόψε και στις 11 Οκτωβρίου, ο Theodore παρουσιάζει μια exclusive περφόρμανς του πρόσφατου άλμπουμ του «The Voyage». Στις 9 μ.μ., Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών.

Ο Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης παρουσιάζει το graphic μυθιστόρημά του με τίτλο «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή – Ο σπουδαίος Ελληνας μαθηματικός». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας και οι Ελένη Χατζή (φιλόλογος), Νίκος Καμπασελέ (δημιουργός κόμικ). Στις 7 μ.μ., Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, Δημοκρίτου 7.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ΙΓ΄ Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022, στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο διεθνώς, διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και αφορά την αρχαιολογία, την ιστορία, τις τέχνες και την εθνογραφία της Κρήτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή