Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (31/01)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (31/01)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία παράσταση απόψε για το πανκ ροκ μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Hedwig and the Angry Inch», στο θέατρο Αλκυονίς. Ο Μίνως Θεοχάρης μεταμορφώνεται στη Χέντγουικ, μία από τις πιο εμβληματικές gender queer περσόνες του σύγχρονου μουσικού θεάτρου. Πρόκειται για έναν ροκ ύμνο για την ελευθερία της ανθρώπινης ύπαρξης. Στο καστ και η Κατερίνα Ντούσκα. Στις 8.45 μ.μ., Ιουλιανού 42-46.

Εως τις 14 Μαρτίου το θέατρο Σταθμός φιλοξενεί το έργο «Ζάχαρη» του Δημήτρη Αγαρτζίδη σε σκηνοθεσία του ιδίου και της Δέσποινας Αναστάσογλου. Μια παράσταση για την αγωνιώδη θλίψη που προκαλεί το τέλος όταν όλες οι βεβαιότητες καταρρέουν. Στις 9 μ.μ., Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Η Γλυκερία (φωτ.) εμφανίζεται απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια με την παράσταση «Σμυρνέικα Μινόρε». Μαζί της το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής για μια έθνικ μουσική βραδιά. Στις 8.30 μ.μ., Ακαδημίας 59.

Η έκθεση γλυπτικής και ζωγραφικής του Γιώργου Ζογγολόπουλου «Τα έργα ηχούν σαν μουσική» παρουσιάζεται μέχρι τις 31 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Φιλοξενούνται 18 γλυπτά και 13 ζωγραφικά έργα του καλλιτέχνη που συνδέθηκε με τη Θεσσαλονίκη. Από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. 25ης Μαρτίου και Παραλία.

Οι Dalkance εμφανίζονται απόψε για το τελευταίο από μια σειρά lives στη μουσική σκηνή του Faust. Με τραγούδια R ‘n’ B από τη δεκαετία του 2000, ποπ τραγούδια των ’90s, ροκ, ρεμπέτικα, λαϊκά από όλες τις δεκαετίες. Στις 9.30 μ.μ., Καλαμιώτου 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή