Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (07/03)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (07/03)

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ακαδημία Αθηνών με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου μια παράσταση με ελεύθερη είσοδο και τίτλο «Η Αλίκη Καγιαλόγλου διαβάζει και τραγουδά Παπαδιαμάντη». Τη μουσική υπογράφει ο Αλκης Μπαλτάς, ενώ στο πιάνο την Αλίκη Καγιαλόγλου θα συνοδεύει ο Αλέξανδρος Αβδελιώδης. Ανατολική Αίθουσα του Μεγάρου της Ακαδημίας, στις 19.00. Πανεπιστημίου 28.

Τη μεταφορά μιας συνέντευξης που έδωσε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος το 2013 στο θέατρο, με τίτλο «Ντίνος Χριστιανόπουλος – Το Ταγκαλάκι», έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αμαλία μέχρι στις 14 Μαρτίου. Στον ρόλο του Ντίνου Χριστιανόπουλου, ο Χάρης Φλέουρας. Αμαλίας 71 και Παρασκευοπούλου, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, που παίζει για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» στο θέατρο Γκλόρια, αναδεικνύει και το μουσικό του ταλέντο ανεβαίνοντας στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club για μια παράσταση με τραγούδια από προσωπικούς του δίσκους και επιλογές. Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, στις 21.30.

Στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, στον Λόφο Νυμφών, παρουσιάζεται η «Σαπφώ καταστερωμένη: Ενα μουσικό αστροφυσικό ταξίδι». Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία της Ρηνιώς Κυριαζή, η μετάφραση του Παντελή Μπουκάλα και η μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, ενώ ο sound designer Νικόλας Καζάζης επεξεργάζεται τους ήχους ζωντανά. Δευτέρα – Τρίτη και Πέμπτη στις 21.00, Κυριακή στις 18.00 και στις 20.00.Εως τις 8 Απριλίου η γκαλερί Batagianni παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Γεωργίας Δαμοπούλου με τίτλο «Newland» (φωτ.). Επιτοίχια έργα θυμίζουν την ψευδαίσθηση του Παραδείσου σε μια πλαστική εκδοχή των τροπικών δασών. Τρίτη – Παρασκευή από τις 16.00 έως τις 20.00, Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00.

Εως τις 8 Απριλίου η γκαλερί Batagianni παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Γεωργίας Δαμοπούλου με τίτλο «Newland» (φωτ.). Επιτοίχια έργα θυμίζουν την ψευδαίσθηση του Παραδείσου σε μια πλαστική εκδοχή των τροπικών δασών. Τρίτη – Παρασκευή από τις 16.00 έως τις 20.00, Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή