Μια βραδιά Ζαμπέτα για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο

Μια βραδιά Ζαμπέτα για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Μια βραδιά Ζαμπέτα για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο-1

Οπως εξηγεί στη στήλη η «ψυχή» του «Ολοι Μαζί Μπορούμε», ο πρόεδρος του θεσμού Γιάννης Σπανολιός, «από το 2016, όταν και κάναμε την πρώτη μεγάλη μας μουσική βραδιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο, έως σήμερα, πάντα δίνουμε τους πόρους που συγκεντρώνονται σε χρήματα (μέσω των εισιτηρίων, των δωρεών αλλά και του πενταψήφιου αριθμού 19817) για τρόφιμα, τα οποία μοιράζουμε σε 200 φορείς σε όλη τη χώρα. Οι υπόλοιπες δράσεις –για την Ουκρανία, το Μάτι κ.λπ.– πάντοτε αφορούν προσφορές σε είδος. Ετσι, λοιπόν, φροντίζουμε ώστε τα εισιτήρια να έχουν προσιτή τιμή για να μπορέσουν να έρθουν ολόκληρες οικογένειες μαζί. Ο κόσμος να περάσει ένα πολύ ωραίο βράδυ και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από είδη σίτισης να βοηθηθούν μέσα από αυτή την πρωτοβουλία».

Μια βραδιά Ζαμπέτα για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο-2
Ο Αντώνης Ρέμος, ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν.

Από το 2011, ο Γιάννης Σπανολιός και η ομάδα των συνεργατών του στον ΣΚΑΪ έχουν επιτελέσει σπουδαίο έργο στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος και της διά βίου μόρφωσης. Η προσπάθειά τους έχει βρει ανταπόκριση από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Για τη μεθαυριανή συναυλία, λ.χ., ο ΟΑΣΑ, η ΣΤΑΣΥ και η ΟΣΥ έκαναν αλλαγές για να εξυπηρετήσουν τους θεατές της βραδιάς. Συγκεκριμένα, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των τρόλεϊ και λεωφορείων και συγκεκριμένα των γραμμών 2, 4, 10, 11 και 550. Επίσης, παρατείνεται η λειτουργία των γραμμών 1, 2, 3 του μετρό και του τραμ, που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως τη 01.00.

Μια βραδιά Ζαμπέτα για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο-3
Ο πρόεδρος του «Ολοι Μαζί Μπορούμε», Γιάννης Σπανολιός. [ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΒΟΣ]

Από απόψε έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, θα λειτουργούν εκδοτήρια στον χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους. Η αγορά εισιτηρίων μέσω VIVA συνεχίζεται κανονικά μέχρι και την ημέρα της συναυλίας.

Μια βραδιά Ζαμπέτα για το «Ολοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο-4
Ο Μανώλης Μητσιάς στηρίζει πάντα φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή