Δύο φιλανθρωπικές συναυλίες με την Αννα Βίσση για την ΕΛΕΠΑΠ στο Ηρώδειο

Δύο φιλανθρωπικές συναυλίες με την Αννα Βίσση για την ΕΛΕΠΑΠ στο Ηρώδειο

Μόλις τέσσερις ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα εισιτήρια μιας από τις πιο σημαντικές συναυλίες του φθινοπώρου για καλό σκοπό

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις τέσσερις ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα εισιτήρια μιας από τις πιο σημαντικές συναυλίες του φθινοπώρου για καλό σκοπό. Η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου για τα γενναία παιδιά της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), με μέρος των εσόδων να διατίθεται υπέρ αυτής της φιλανθρωπικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1937. Η άμεση ανταπόκριση του κόσμου συνέβαλε στο να διοργανωθεί ακόμη μία συναυλία της στις 6 Οκτωβρίου, στο ρωμαϊκό ωδείο στη σκιά της Ακρόπολης, έτσι ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από χθες Τετάρτη και το Ηρώδειο αναμένεται πάλι να είναι κατάμεστο. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα συμπεριλάβει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της από τα 50 χρόνια καριέρας της και θα τη συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη, η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Και στις δύο βραδιές θα εμφανιστούν και άλλα μέλη από το μουσικό σχήμα της τραγουδίστριας.

Δύο φιλανθρωπικές συναυλίες με την Αννα Βίσση για την ΕΛΕΠΑΠ στο Ηρώδειο-1
Η Αννα Βίσση στις 6/9 στο Ηρώδειο και στις 6/10 στο ρωμαϊκό ωδείο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο χρόνος-ρεκόρ μέσα στον οποίο πωλήθηκαν τα εισιτήρια αποδεικνύει και τον μεγάλο σεβασμό για την ΕΛΕΠΑΠ, τον παλαιότερο οργανισμό για τη στήριξη παιδιών με νευροαναπτυξιακά προβλήματα καθώς και των οικογενειών τους στην Ελλάδα. Με πρόεδρο και κινητήριο δύναμη τη δρα Λένα Σκουτέλη που προσφέρει εθελοντικά εδώ και 35 χρόνια τις υπηρεσίες της και άριστο επιτελείο εργαζομένων και ειδικών –που φτάνει τα 220 άτομα προσωπικό– φροντίζει παιδιά και ενηλίκους στο φάσμα της αναπηρίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, στα Χανιά, τα Ιωάννινα, στον Βόλο και στο Αγρίνιο. Κάθε ημέρα όλα αυτά τα κέντρα υποδέχονται και μεριμνούν για πάνω από 1.100 άτομα. Το σπουδαίο μάθημα που μας δίνει η ΕΛΕΠΑΠ δεν είναι μονάχα η μακροβιότητα, μια και φέτος κλείνει 86 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας. Υπήρξε η πρωτοπόρος οργάνωση που έδωσε μάχες ενάντια στο κοινωνικό στίγμα, επιμόρφωσε γονείς, συγγενείς αλλά και όλους εμάς για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και χαρίσματα. Ετσι κατάφερε να οικοδομήσει ένα στέρεο κοινωνικό αφήγημα για το δικαίωμα των ατόμων αυτών στην ισότητα, την πρόσβαση, τις ευκαιρίες της ζωής και βέβαια τη συμπερίληψη.

Δύο φιλανθρωπικές συναυλίες με την Αννα Βίσση για την ΕΛΕΠΑΠ στο Ηρώδειο-2
Η δρ Λένα Σκουτέλη, επικεφαλής της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέρει 35 χρόνια εθελοντικά τις υπηρεσίες της

Η ΕΛΕΠΑΠ εκτός από τη στήριξη του κράτους χρειάζεται και τη δική μας βοήθεια, ώστε να επιβραβεύσουμε την υποδειγματική λειτουργία αυτών των έξι κέντρων που κάνουν τρομερή δουλειά, ειδικά στην περιφέρεια όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Ραντεβού λοιπόν όλοι στο Ηρώδειο, είτε στις 6 Σεπτεμβρίου είτε στις 6 Οκτωβρίου.

[email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή