Περιεχόμενο του Netflix μέσω Cosmote TV από τον Σεπτέμβριο

Περιεχόμενο του Netflix μέσω Cosmote TV από τον Σεπτέμβριο

Εξασφάλισε επίσης τη μετάδοση αγώνων Champions League, Europa League και Europa Conference League για την επόμενη τριετία

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ελκυστικότητα του περιεχομένου της διασφαλίζει η Cosmote TV, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των αθλητικών διοργανώσεων UEFA Champions League, UEFA Europa League και Europa Conference League για την τριετία 2024-2027. Ταυτόχρονα, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της Cosmote αναμένεται, ενδεχομένως από τον Σεπτέμβριο, να ξεκινήσει η μετάδοση του οπτικοακουστικού περιεχομένου της Netflix. Κι αυτό σε συνέχεια της επέκτασης της συνεργασίας της Deutsche Telekom, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο του ομίλου ΟΤΕ, με την αμερικανική εταιρεία.

Η συνεργασία αυτή αφορά πολυάριθμες χώρες στην Ευρώπη, όπως η Ελλάδα, η Κροατία και η Ουγγαρία, όπου οι συνδρομητές της Deutsche Telekom θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της Netflix. Μέσω, δηλαδή, των υφιστάμενων πλατφορμών οι συνδρομητές θα είναι σε θέση να έχουν, κατά πάσα πιθανότητα έναντι επιπρόσθετης χρέωσης, πρόσβαση στο περιεχόμενο της Netflix. Ηδη οι πάροχοι σε Κροατία (Hrvatski Telekom) και Ουγγαρία (Magyar Telekom), που ελέγχει η DT, ανακοίνωσαν, χθες, ότι προχωρούν στη δημιουργία καινούργιων πακέτων που θα περιλαμβάνουν και τη Netflix. Αντίστοιχα αναμένεται να πράξει και η Cosmote TV, που τους προσεχείς μήνες ενδέχεται να προσδιορίσει και τον τρόπο με τον οποίο θα καθίσταται εφικτή η πρόσβαση στο Netflix.

Το 2023 η Cosmote TV διεύρυνε κατά 5,5%, ετησίως, την πελατειακή βάση της που διαμορφώνεται σε 678.000 πελάτες, από τους οποίους περίπου 490.000 έχουν πρόσβαση μέσω της πλατφόρμας online streaming. Κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2023 η Cosmote TV πέτυχε να αυξήσει κατά 13.000 τους συνδρομητές της.

Σημειώνεται ότι η δημοπρασία για το Champions League, το Europa League και το Europa Conference League της τριετίας 2024-2027 ξεκίνησε το 2023, ενώ τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο συμμετείχαν εκτός από την Cosmote TV οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega και ANT1.

Το Mega θα μεταδίδει έναν αγώνα του UEFA Champions League κάθε Τετάρτη, ενώ ο ANT1 θα μεταδίδει κάθε Πέμπτη έναν αγώνα του UEFA Europa League ή του Europa Conference League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή