Τράπεζα Πειραιώς: Σε στενότερο εύρος 3,90 – 4 ευρώ η τιμή διάθεσης

Τράπεζα Πειραιώς: Σε στενότερο εύρος 3,90 – 4 ευρώ η τιμή διάθεσης

Τι αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύρος τιμής για τη δημόσια προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς μεταξύ 3,90-4 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΧΣ, στη χθεσινοβραδινή συνεδρίασή του. 

Οπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Ταμείο, «οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς έχουν λάβει εντολές ζήτησης που υπερβαίνουν κατά πολλαπλάσια τις προσφερόμενες μετοχές σε αυτό το στενότερο εύρος τιμών. Οι διαχειριστές της δημόσιας προσφοράς θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στη διεθνή προσφορά ότι αιτήσεις για την αγορά προσφερόμενων μετοχών κάτω από το κατώτερο όριο του στενότερου εύρους τιμών δεν θα ληφθούν υπόψη για την κατανομή των προσφερόμενων μετοχών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσφορές φθάνουν έως και τα 10 δισ. ευρώ και με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των προσφορών κινείται κοντά στο πάνω εύρος εξασφαλίζοντας τη διάθεση της τιμής στο ανώτατο όριο, ανοίγει τον δρόμο για τον περιορισμό του εύρους μεταξύ 3,90-4 ευρώ ανά μετοχή. Το βιβλίο κλείνει σήμερα Τετάρτη στις 4 μ.μ. (ελληνική ώρα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή