Μπιφτέκια εξωτικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και ανανά

Μπιφτέκια εξωτικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και ανανά

Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μοσχαρίσια μπιφτέκια. Τολμήστε και τον ανανά γιατί τους πάει πολύ!

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μοσχαρίσια μπιφτέκια. Τολμήστε και τον ανανά γιατί τους πάει πολύ!

Υλικά

Τεμάχια: 6

Για τα μπιφτέκια

  •  500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα
  •  1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας
  •  1 αυγό
  •  2 κουτ. σούπας φρυγανιά, τριμμένη
  •  1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν
  •  αλάτι
  •  ελαιόλαδο (για το άλειμμα)

Για τα κρεμμύδια

  •  2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  •  1 κουτ. σούπας μέλι
  •  2 κουτ. σούπας ξίδι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή