Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μοσχαρίσια μπιφτέκια. Τολμήστε και τον ανανά γιατί τους πάει πολύ!
Υλικά
Τεμάχια: 6
Για τα μπιφτέκια
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας
- 1 αυγό
- 2 κουτ. σούπας φρυγανιά, τριμμένη
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- αλάτι
- ελαιόλαδο (για το άλειμμα)
Για τα κρεμμύδια
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 2 κουτ. σούπας ξίδι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο