Φīsi the project: Το all day που θά ‘θελες να έχεις κοντά σου

Φīsi the project: Το all day που θά ‘θελες να έχεις κοντά σου

Ένα νέο μαγαζί, ούτε δυο μήνες δεν έχει, στο Χαλάνδρι, μας βάζει σε πρόγραμμα διατροφής και νοστιμεύει την καθημερινότητά μας με πιάτα πραγματικά υγιεινά και καλοφτιαγμένα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρίτη βράδυ στο Χαλάνδρι. Πεινάω σαν τρελή. Όλη μέρα τρέχω στη δουλειά, σε δουλειές, με τα παιδιά, της κακομοίρας. Και εκεί που έχω πάει για τα τελευταία ψώνια της ημέρας, να σου μπροστά μου η Φīsi, ένα φωτεινό κι αστραφτερό μαγαζί σαν χώρος ολιστικών θεραπειών ένα πράγμα. Μπήκα μέσα και όσο έβλεπα τον κατάλογο και τα όμορφα χαμογελαστά πρόσωπα που με ρωτούσαν τι θα ήθελα να μου φτιάξουν τόσο περισσότερο πίστευα ότι μπήκα για μασάζ. Αν δεν γουργούριζε το στομάχι μου από την πείνα να μου υπενθυμίσει τον λόγο για τον οποίο μπήκα, δεν ξέρω αν θα έβγαινα από το «σύννεφο». Η μουσική, οι άνθρωποι, τα φαγητά, όλα ΖΕΝ. Μαζί κι εγώ. Ξέχασα κούραση, ξέχασα παιδιά, ξέχασα ποια ήμουν και το μόνο που ξεστόμισα ήταν: Μια Superfood Kινόα, ένα Wild Rice Salmon και μια Detox Pumpkin Bελουτέ. Α, μισό. Και ένα Low Fat Chicken Wrap για αύριο. Για το γραφείο. Τα πήρα πακέτο για το σπίτι. Μαζί, και έναν κατάλογο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή