Αγκινάρες στο λάδι βήμα βήμα, με συνταγή της Εύης Βουτσινά

Αγκινάρες στο λάδι βήμα βήμα, με συνταγή της Εύης Βουτσινά

Με αυτό τον τρόπο οι αγκινάρες διατηρούνται για πολύ καιρό, έτοιμες να τις χρησιμοποιήσουμε όποτε θέλουμε να ετοιμάσουμε μεζεδάκια

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: Για 30 αγκινάρες

  •  χυμός από 6 ζουμερά λεμόνια
  •  1 μάτσο άνηθος, πλυμένος και στραγγισμένος σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας
  •  1 μέτριο κρεμμύδι, καρφωμένο με 10 γαρίφαλα
  •  1 κουταλιά μαύρο πιπέρι άκοπο
  •  αλάτι (όσο χρειαστεί)
  •  ελαιόλαδο (όσο χρειαστεί)
  •  3 σκελίδες σκόρδο χωρίς το φύτρο, κομμένες στα δύο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή