Κολοκυθάκια τηγανητά, παναρισμένα σε φύλλο κανταΐφι

Κολοκυθάκια τηγανητά, παναρισμένα σε φύλλο κανταΐφι

Αυτά τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι λίγο διαφορετικά. Πανάρονται με ψιλοκομμένο κανταΐφι – σαν μικρές τραγανές κλωστές που κριτσανίζουν στο στόμα.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τα κολοκυθάκια τηγανητά, παναρισμένα σε φύλλο κανταΐφι, βάζουμε σε ένα σουρωτήρι τις φέτες κολοκυθιού και τις αλατίζουμε ελαφρά.

Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για 15 λεπτά, ώστε να αποβάλουν τα υγρά τους και να γίνουν τραγανά.

Τα ξεπλένουμε καλά και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή